was successfully added to your cart.

Cart

3DProjects

Feest van de Innovatie

By 05/11/2012 December 22nd, 2012 No Comments

Op 10 en 11 november neemt het Festival van de Creativiteit de binnenstad van Turnhout over. Creativiteit in de breedste zin van het woord geeft twee dagen het tempo aan. Verwacht je aan onverwachte culturele ontmoetingen en innovatieve bedrijven die hun sector weten te overstijgen door één stap verder te (durven) gaan. Het Festival van de Creativiteit wil jou laten kijken, luisteren, voelen, ruiken en proeven samen met het hele gezin.

Deelnemers Splichalhal

Je kan er Mark florquin terug vinden met een Kinect 3D scaninstallatie en ReMe software waarmee hij de bezoekers van de Splichalhal (Splichal, Smiskensstraat 54, 2300 Turnhout) op stand 31 zal inscannen. Vervolgens worden deze standbeelden geprint door een innovatieve UV-3D printer ontwikkeld door Denayer instituut met UV materiaal van Sadechaf.

Mark Florquin

Author Mark Florquin

Using Computers, Camera's and Software, the Holographer captures the world and its inhabitants for teleporting into Digital Reality.

More posts by Mark Florquin