was successfully added to your cart.

Cart

FashionProjects

Vitrine 2010

By 04/06/2010 August 13th, 2011 2 Comments

Het thema dit jaar is slow fashion, en doelt op de duurzaamheid en authenticiteit van mode.Elk jaar, afwisselend in Gent en Antwerpen, organiseert het Flanders Fashion InstituteVitrine“, een event waarbij designers hun werk van 5 juni tot 26 juni tentoonstellen in de etalages – of Vitrines, vandaar de naam- van bestaande mode- en andere winkels. Dit jaar werden er 24 deelnemers geselecteerd en je kan dan ook kennis maken met hun werk langs een parcours doorheen de stad.

De deelnemende ontwerpers zijn (hou je vast !) Dallas & Vegas, Bibliotheek MoMu, Designers Against Aids, Flore Zoé, Stephan Schneider, Christophe Coppens, Girls from Omsk, Capara, Peter Ceursters, Elsa, Marko Galovic, Abelone Wilhelmsen, Café Costume, Karin Nuñez de Fleurquin, Schipper/Arques, Delvaux, Tim Van Steenbergen, Gentucca Bini, AA[blank]label, Heimweh, Michaël Verheyden, Anna Heylen, Fragile, Katrien Van Hecke.

[nggallery id=10]

Meer info op www.ffi.be/nl/vitrine-2010/

Mark Florquin

Author Mark Florquin

Using Computers, Camera's and Software, the Holographer captures the world and its inhabitants for teleporting into Digital Reality.

More posts by Mark Florquin

Join the discussion 2 Comments