was successfully added to your cart.

Cart

Projects

Vreemdgaan!? Persvoorstelling

By 20/11/2010 December 29th, 2012 No Comments

Bestaat er een betere manier om mekaar te leren kennen dan via een ander zijn of haar keuken? Dat dachten wij niet. Daarom organiseerde Curieus Vlaams Brabant een jaar lang interculturele kookuitwisselingen waarbij gezinnen om de beurt voor elkaar koken en bij elkaars thuis gaan eten. Zo maakten ze kennis met elkaars (eet)cultuur.

Met dit initiatief wilde Curieus de communicatie tussen verschillende groepen in Vlaams-Brabant verbeteren. Het project startte tijdens de week van de smaak in november 2009. Een jaar later, tijdens de week van de smaak 2010 komt het project aan zijn einde door de publicatie van een heus kookboek dat alle ervaringen, foto’s en recepten bundelt. Davidsfonds publiceert het boek onder de titel: “Vreemdgaan? In de keuken!? Authentieke familiegerechten uit alle windstreken”

Mark Florquin

Author Mark Florquin

Using Computers, Camera's and Software, the Holographer captures the world and its inhabitants for teleporting into Digital Reality.

More posts by Mark Florquin