was successfully added to your cart.

Projects

Industrial Technologies

De Europese conferentie Industrial technologies 2010 loopt van 7 tot en met 9 september in het conferentie- en tentoonstellingscentrum Tour & Taxis te Brussel. Deze conferentie, gewijd aan de integratie van de nanotechnologieën en nanowetenschappen van materialen en productietechnologieën, verzamelt meer dan 1000 deelnemers waaronder het topkader van ondernemingen en KMO’s actief in onderzoek en ontwikkeling, de politieke beslissingnemers uit de top van de EG en de belangrijkste onderzoekers en wetenschappers uit de industrie en de openbare onderzoeksinstellingen.

[flickrset id=”72157624894479876″ thumbnail=”medium” photos=”25″ overlay=”true” size=”medium”]

Mark Florquin

Author Mark Florquin

I make 3D content using traditional modeling, generative design and photogrammetry. I work for music video's and advertising mostly. In my free time I build a stock 3D library.

More posts by Mark Florquin

Mark Florquin - The holographer