was successfully added to your cart.

Cart

Projects

Industrial Technologies

By 07/09/2010 August 13th, 2011 2 Comments

De Europese conferentie Industrial technologies 2010 loopt van 7 tot en met 9 september in het conferentie- en tentoonstellingscentrum Tour & Taxis te Brussel. Deze conferentie, gewijd aan de integratie van de nanotechnologieën en nanowetenschappen van materialen en productietechnologieën, verzamelt meer dan 1000 deelnemers waaronder het topkader van ondernemingen en KMO’s actief in onderzoek en ontwikkeling, de politieke beslissingnemers uit de top van de EG en de belangrijkste onderzoekers en wetenschappers uit de industrie en de openbare onderzoeksinstellingen.

[flickrset id=”72157624894479876″ thumbnail=”medium” photos=”25″ overlay=”true” size=”medium”]

Mark Florquin

Author Mark Florquin

Using Computers, Camera's and Software, the Holographer captures the world and its inhabitants for teleporting into Digital Reality.

More posts by Mark Florquin