Skip to main content

De Viessmann Groep is een internationaal toonaangevende fabrikant van verwarmingssystemen. Het bedrijf werd in 1917 opgericht en wordt geleid door Dr. Martin Viessmann, al de derde generatie Viessmann. Comfortabel, zuinig en milieuvriendelijk warmte opwekken en deze naar behoefte ter beschikking stellen: dat is waarvoor Viessmann zich engageert. Verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij, fair omgaan met commerciële partners en medewerkers, het streven naar perfectie en de hoogste efficiëntie in alle commerciële processen zijn voor Viessmann centrale waarden.

Viessmann organiseerde op 25 juni het MAXI mini event. 23 installateurs krijgen een Mini Cooper. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met Mini Cooper Antwerpen. De energiezuinige mini past bij de milieuvriendelijke visie van de Viessmann Group. Met z’n snelle start-stop functie kan je de moter eenvoudig uitschakelen tijdens het wachten voor bijvoorbeeld rode lichten. Tijdens het event konigde Patrick O. de bouw van het nieuwe energiezuinige gebouw op de huidige locatie in de Hermesstraat aan. Men zal onderzoeken of er eventueel grondwater kan worden aangeboord om het gebouw te koelen . Ook kondigde hij een nieuw product aan: Met behulp van een nieuwe heatpipe wordt het mogelijk zonnepanelen op een plat dak aan te brengen.

Na de toespreken overhandigde Koen de Bouw de sluitels aan de 23 installateurs. Koen de Bouw kocht onlangs een leegstaande woning op en liet haar renoveren met  energiezuinige installaties van Viessmann. Hij bracht verslag uit van de werken.

Nadat iedereen uitleg kreeg over de werking van de Mini’s, waren er hapjes voorzien tijdens een walking lunch.

http://www.viessmann.be

Dank aan Viessmann, Mini Cooper, VCL productions en Koen de Bouw

Join the discussion 2 Comments

Mark Florquin - The holographer